REUNIÓ AMB EL COMITÉ INTERCENTRES AMB EL DEPARTAMENT, TEMES TRACTATS:

 

📍 Calendari de Llars S’ha signat l’acord del calendari del curs 2022/23 (UGT, CCOO I JUNTS) per a les Llars de Generalitat, el que suposa un guany per al personal laboral de gairebé 73h aprox.
📍 Llista definitiva de candidat@s aprovad@s amb plaça de TEEI.* Hem exigit la publicació immediata. LA UGT ha demanat si es publicarà abans de finalitzar el termini d’inscripció del concurs de mèrits. La resposta ha estat que entre finals de juny i principis de juliol, ho publicaran. Publicació al DOCG a finals de juliol, per fer incorporació a data 1 de setembre als centres.
📍 Borsa PAS. Es va fer actualització el passat dia 17 de juny. La primera setmana de juliol podreu veure el llistat provisional i teniu 10 dies per alegacions. A finals de juliol sortirà la llista definitiva.
📍 Acte públic d’adjudicacions de vacants PAE. serà la darrera setmana d’agost. Presencial i per territoris. Ho trobareu penjat al web del departament a finals de juliol.
📍 Horari laboral entre juny i setembre. La UGT ha demanat que a la Junta de directors/es s’informi que l’horari és de 35h presencials, per les jornades senceres. S’haurà de justificar el fet de fer 2’5h de més presencials al centre.
📍 Formació. Tal com us hem informat sempre, el Departament ha confirmat el dret del treballador/a a fer les 40h de formació, preferentment durant la 1a quinzena de juliol.
📍 Reduccions de jornada El comitè ha demanat que les reduccions d’ 1/3 de jornada sigui substituïda per 1/2 jornada.
📍 Places COVID Malauradament la Direcció Gral. ens ha comunicat que no hi ha pressupost per donar continuïtat a aquestes places, tot i que ens han informat d’un increment de 270 places per al curs vinent

This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.