Reunió de l’últim Comitè intercentres amb el Departament d’ Educació i de la MESA D’EE

UGT INFORMACIÓ!

Reunió de l’últim Comitè intercentres amb el Departament d’Educació i de la MESA D’EE de la setmana passada.

🔹Procés selectiu de la categoria de TEEI.

La Subdirecció General del Servei del Personal Laboral del PAS ens informa que la situació actual ja permet realitzar les proves amb seguretat, el protocol de salut està sent revisat pel PROCICAT i ja compten amb espais adients per realitzar les proves.
La llista i la data de les proves la publicaran d’aquí a poc temps i han manifestat que es realitzarà en període NO lectiu. Recordeu que el període no lectiu és del 23 de juny al 31 de juliol i de l’1 al 13 de setembre.

Ens van informar que la data de les proves podrà situar-se entre 30-50 dies després de la publicació de la llista definitiva de candidats i candidates.

🔸Consolidació places COVID

L’actual Pla de reforç COVID acaba el 31 d’agost. Actualment el departament està treballant per aconseguir un nou programa temporal, s’està treballant en l’àmbit administratiu, jurídic, econòmic.

Ens han comunicat que no poden garantir que continuïn les mateixes treballadores i treballadors als mateixos llocs de treball.

Des de la UGT pressionarem perquè aquestes places esdevinguin vacants de plantilla estable.

Exigim ser informats quan es tinguin notícies al respecte.

🔸 Informació Llar d’Infants

D’altra banda hem interpel·lat a la SGPAS per les diferents informacions que ens han arribat sobre la possible municipalització d’algunes les llars d’infants públiques, la resposta d’aquesta SG ha estat que no en tenen coneixement.
Des de la UGT continuarem treballant en aquest sentit per aquest tema.
Davant la publicació sobre l’estudi d’integrar els infants de 2 anys als centres d’infantil i primària, que està fent el departament, la UGT ens manifestem totalment en contra d’aquesta proposta.
Us mantindrem informats de tots aquests temes i de les diferents informacions relacionades.

📣INFORMACIÓ DE LA MESA D’EEE.

🔸Retorn a les 25h d’atenció directa a l’alumnat de la categoria EEE.

El Departament es nega a negociacions, i dóna raons vàries sense cap sentit. L’any passat ens varen dir que aquest curs es solucionaria, ara tot ha quedat en paper mullat.
Pensem fer actuacions, esteu alerta.

🔹Intruccions de la categoria FIS.

Després de tot el treball realitzat durant anys d’aquest col·lectiu i posat en comú amb la resta de sindicats, ho presentem i posem sobre la taula per negociar. Molt bones paraules per part del Departament, però tampoc avancem.
Us mantindrem informats/des.

🔸Pel que fa al CURS d’HABILITACIÓ de 30 h pel personal EEE del bloc1, el Departament s’ha posat en contacte amb els afectats /des. Aquestes persones seran les últimes que faran el curs.

🔹La UGT va demanar més temps pels candidats del Bloc1 que havien de fer l’OBTENCIÓ DEL TÍTOL de TIS, el Departament es tanca en banda, al·leguem les càrregues familiars, la inflexibilitat del IOC i la incompatibilitat de la vida laboral amb els estudis.

El Departament estudiarà si dóna un curs més justificat per la pandèmia.

Us seguirem informant!
LA UGT SEMPRE PENDENTS DE TU!

This entry was posted in ACTUALITAT, OPOSICIONS. Bookmark the permalink.