UGT COMITÈ INTERCENTRES 18/11/2

🔸 Triennis.

Ja es poden veure a ATRI els triennis reals reconeguts per sentència guanyada per la UGT, aquests venen donats per la suma dels dies de serveis prestats com personal laboral.

Ens confirmen que a la nòmina de novembre ja es faran efectius.

🔹Opos TEEI i TIS.

Durant el mes de desembre es publicarà el llistat provisional de candidates admeses i excloses al concurs del procés d’oposició de TEEI. El procés d’oposició de TIS s’engegarà l’any vinent.

🔸Llars d’Infants.

Després de la insistència dels sindicats, el Departament comença a estudiar la possibilitat de posar personal administratiu a les Llars d’Infants per fer suport a la direcció en les seves tasques.

Hem demostrat el nostre desacord perquè no han augmentat la plantilla de NAJ COVID a algunes Llars d’Infants, continuarem insistint.

🔹Jubilacions.

Les jubilacions parcials a 50% ja s’estan donant amb possibilitat de compactar setmanalment o quinzenalment no accepten la possibilitat de fer-ho anualment, continuarem treballant perquè això sigui possible.

🔸Educació especial.

El mes de desembre celebrarem una mesa tècnica d’EE amb la responsable de la Subdirecció General d’Educació Inclusiva on abordarem temes laborals relacionats amb els professionals d’EE i FIS

🔹Complex educatiu Tarragona.

Exigim data per seure a negociar aspectes de millora de funcionament al CET.

🔸Compactació de lactància.

Una altra vegada més demanem la substitució durant el període de la compactació de la lactància. La UGT ho seguirem exigint fins que el Departament ho accepti.

🔹Borsa.

Ens informen que la borsa es tancarà al desembre, hi ha hagut 6000 sol·licituds entre totes les categories que han obert.

🔸Paritària de salut.

Des de la UGT es denuncia que els treballadors i treballadores de Llars d’Infants i dels Centres d’Educació Especial no han rebut les mascaretes FFP2, tal com el Servei de Prevenció s’havia compromès a fer.

Els delegats i les delegades us continuarem informant a mida que es desenvolupin les negociacions.

LA UGT SEMPRE PENDENTS DE TU!

This entry was posted in ACTUALITAT, OPOSICIONS, PROPOSTES. Bookmark the permalink.