CANVIS A LA BORSA DE TREBALL

 MOLT IMPORTANT!!!

🔹Les persones que formen part de la Borsa i tenen un contracte temporal vigent, del 9 al 24 de juliol podran entrar al WEB de l’aspirant i ampliar zones geogràfiques i horaris si ho creuen convenient.

Si les persones que no estan a la borsa i estan treballant volen ampliar comarques, hauran de fer tota la inscripció sencera, perquè ara mateix no té les dades a l’ aplicatiu. Si no s’inscriuen dins el termini, no podran formar part de la borsa.*

🔸Actualització de la borsa a finals de juliol. Meritaran fins al 30 de juny (0,01 punts per dia contractat )

🔹Un cop actualitzada la borsa es celebrarà l’acte d’adjudicació virtual de 130 noves places d’EEE, 12 places de TIS i 15 places de FIS .

Si quedessin desertes un nombre important de places, es tornaria a realitzar un segon acte d’adjudicació virtual d’aquestes places a finals d’agost. Les persones que hagin obtingut plaça en la 1a. adjudicació, no podrà participar en el segon acte en cas que es faci.

 

LA UGT SEMPRE PENDENTS DE TU!!!

 

 

Posted in ACTUALITAT, Borsa de treball | Comentaris tancats a CANVIS A LA BORSA DE TREBALL

Reunió Comitè Intercentres-Departament

Benvolguts/es

Divendres passat, es va reunir el comitè intercentres amb el Departament. Aquest va informar sobre l’ ampliació de la plantilla d’EEE, TIS, FIS, i alguna categoria més.

Amb anterioritat la Subdirectora General d’Educació Inclusiva, Imma Reguant, ens havia manifestat la intenció de complir, aquest curs, l’ augment de personal laboral d’atenció educativa que marcava el Decret d’Inclusió 150/17, en la seva totalitat.

No ens surten els comptes, no han tret la quantitat de places que ens van anunciar! Des de la UGT reclamarem que d’una vegada per totes es compleixi la memòria econòmica del Decret d’inclusió, on hi havia pressupostada
l’ ampliació de plantilla de professionals.

Les places són:

* 15 de Fisio
* 12 de Integradors/es
* 130 d’Educador/a d’Educació Especial.

Es donaran en un acte d’adjudicació virtual, anunciat al web de l’aspirant on us informaran els centres on estaran adscrites aquestes places, el calendari i instruccions a seguir per participar.

Es convocarà als candidats del Bloc 1 de la borsa.

* FIS Bloc1 de l’1 al 100
* INS Bloc 1 de l’ 1 al 100
* EEE Bloc 1 de l’ 1 al 900.

No s’haurà de renunciar amb anterioritat a la plaça que s’ocupa en l’ actualitat, per participar en aquest acte virtual d’adjudicació de plaça.

Pel que fa a les 106 contractes d’EEE que fa tres cursos van ser contractades amb un contracte que finalitza cada curs a 31 d’agost, passaran a ser vacants.

Us seguirem informant.

LA UGT, SEMPRE PENDENT DE TU!

Posted in ACTUALITAT, PROPOSTES | Comentaris tancats a Reunió Comitè Intercentres-Departament

CONCURS OPOSICIÓ DE TEEI 

Publicada, per fi, la Resolució que convoca el procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil del Departament d’Educació (convocatòria núm. L005/2020),

La convocatòria inclou 380 places atès l’Acord GOV/48/2017, de 18 d’abril, pel qual s’aprova l’oferta parcial d’ocupació pública de la Generalitat de Catalunya per a l’any 2017, (OP17), i 376 places atès l’Acord GOV/156/2018, de 20 de setembre, pel qual s’aprova l’oferta d’ocupació pública parcial per a l’estabilització i la consolidació de l’ocupació temporal del personal al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya per a l’any 2017 (PESCO). 

Es reserven un total de 19 places per a les persones aspirants que tenen reconeguda la condició legal de discapacitades, per a l’OP17 .

La sol·licitud es considerarà presentada i registrada davant l’Administració en el moment en què sigui tramesa per via telemàtica. Un cop realitzat aquest tràmit l’aspirant rep un correu electrònic de confirmació amb el número identificador de la sol·licitud. 

La Resolució presenta fins a 4 annexos on:

podreu consultar les Bases de la convocatòria (Annex 1),

els llocs de treball objecte d’aquesta convocatòria, així com les funcions que els corresponen per aquesta categoria professional (Annex 2),

la fase d’oposició la qual és d’aplicació al total de les places convocades (Annex 3)

i la fase de concurs, la qual estableix dos sistemes de valoració diferenciats, un per les places de l’OP17 i un altre per les places PESCO (Annex 4).

 

Podeu llegir tota la Resolució i els annexos al final d’aquest enllaç 

 

Presentació de la sol·licitud

La sol·licitud de participació en aquest procés selectiu s’ha d’adreçar a la secretària general del Departament d’Educació, en el termini de 20 dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria al DOGC.

La formalització, obtenció i presentació de sol·licituds s’ha de fer telemàticament a través de la pàgina web en aquest enllaç:

Web sol·licituds

 

La sol·licitud es considerarà presentada i registrada davant l’Administració en el moment en què sigui tramesa per via telemàtica. Un cop realitzat aquest tràmit l’aspirant rep un correu electrònic de confirmació amb el número identificador de la sol·licitud.

Per qualsevol aclariment no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

Posted in ACTUALITAT, OPOSICIONS | Comentaris tancats a CONCURS OPOSICIÓ DE TEEI 

APROVAT EL RETORN DEL 60% DE LA PAGA EXTRA DE 2013

A la Mesa General que s’ha celebrat avui dilluns 15, el Govern s’ha compromès a pagar el 60% de la paga extra de 2013 que ens deuen a la nòmina d’aquest mes de juliol.

Cal recordar que aquesta paga l’estem recuperant gràcies a l’Acord que vam signar UGT i ccoo el desembre de 2018 i que també preveu que l’any 2021 ens retornin el 55% de la paga de 2014 i l’any 2022 el 45% restant.

Aquest Acord es va signar en el comitè de la Vaga General convocada a la Generalitat de Catalunya i és d’aplicació a tota la Generalitat de Catalunya (empreses públiques també).

Posted in ACTUALITAT, SALARIS | Comentaris tancats a APROVAT EL RETORN DEL 60% DE LA PAGA EXTRA DE 2013

Comunicat de la posició del comitè intercentres envers l’obertura dels centres d’ educació especial

Davant  l’obertura dels Centres d’Educació Especial en la fase 2 de la desescalada el Comitè Intercentres qüestionem que el Departament pugui garantir el compliment de les mesures de seguretat previstes pel PROCICAT, les Instruccions 4 i 5 així com el Pla d’obertura de centres d’Educació Especial.

Continue reading

Posted in ACTUALITAT, CORONAVIRUS, Educació Especial | Comentaris tancats a Comunicat de la posició del comitè intercentres envers l’obertura dels centres d’ educació especial