INFORMACIONS IMPORTANTS!

 1. En data de 3 de juliol de 2024, s’ha publicat la resolució per la qual s’incorporen els participants de la convocatòria extraordinària 16/2023 a la borsa de treball i s’actualitza la valoració de l’experiència professional acreditada durant el curs 23-24.
  Podeu consultar l’ordre que ocupeu a la borsa a través de la web de l’aspirant.
  Termini per presentar al·legacions: del 4 al 17 de juliol ambdós inclosos.
 2. S’obre termini per a què les persones participants de la borsa de treball pugueu ampliar àmbits geogràfics i els horaria.
  Termini: 4 de juliol fins el 15 de juliol de 2024.
 3. El Departament d’Educació ha aprovat crear 12 places de personal laboral de la categoria de logopèdia a partir del curs 2024-2025. Un fet que suposa una millora en l’atenció a l’alumnat d’escola inclusiva atès que, per primera vegada, es contracta persones graduades en logopèdia. Fins ara l’atenció a aquest alumnat es duia a terme per part de mestres d’audició i llenguatge o mestres amb formació de logopedes. S’ha obert aquesta convocatòria per accedir a les places i restarà disponible fins el 8 de juliol.
  Teniu tota la informació als següent enllaç:
 4. Està previst poder fer públic a finals de la setmana vinent (10-12/7) els llocs de treball vacants que seran objecte d’adjudicació en el procediment telemàtic que tenim previst que es convoqui entre el 19 i el 22 de juliol.
  📌Les persones que seran convidades a participar en aquest procés telemàtic rebran amb antelació correu i SMS avisant-los del procés telemàtic i dels terminis per inscriure’s.
  📌No obstant això us anirem confirmant les dates quan s’aproximin els dies previstos.
  US MANTINDREM INFORMATS
  ETS ESSENCIAL!
Posted in Sin categoría | Comentaris tancats a INFORMACIONS IMPORTANTS!

1a PART DE L’INCREMENT RETRIBUTIU PACTAT PER A AQUEST 2024

EL CONSEJO DE MINISTROS APROVA L’INCREMENT DEL 2% RETROACTIU DES DE GENER

L’Acord signat l’octubre del 2022 per UGT i CCOO per a una Administració del segle XXI recull per a aquest 2024 un increment retributiu del 2,5% distribuït en:

· Una pujada fixa del 2%.

· Una pujada variable del 0,5%.

La decisió del Govern Estatal de NO portar a debat del Congrés dels Diputats un text de pressupostos estatals per al 2024 per constatar que no tindrien suficients suports per poder-lo aprovar, juntament amb la NO aprovació del pressupostos catalans per al 2024 ha comportat un retard injustificable en la percepció d’aquest 2%.

No obstant això, l’aprovació avui mateix per part del Consejo de Ministros del Decret que recull aquest increment del 2%, sumat al Decret Llei 3/2024 aprovat pel Govern de la Generalitat el passat de 9 d’abril, possibilita ja l’aplicació d’aquest increment.

La UGT considerem que les treballadores i treballadors de la Generalitat ja hem esperat suficient a percebre aquest increment i que ara que ja s’ha aprovat a nivell estatal la normativa bàsica necessària, no pot haver cap excusa per ajornar més encara la percepció i, per això, la UGT ja hem reclamat que la regularització es produeixi a la nòmina d’aquest proper mes de juliol.

Recordem que aquest increment té caràcter consolidable i serà retroactiu des de gener de 2024 i que l’increment variable del 0,5% es produirà molt probablement a la nòmina del mes d’octubre un cop es compleixin les condicions que preveu l’acord d’octubre de 2022.

Posted in Sin categoría | Comentaris tancats a 1a PART DE L’INCREMENT RETRIBUTIU PACTAT PER A AQUEST 2024

CONCENTRACIÓ DAVANT EL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ

📣NEGOCIACIÓ REAL JA!*

*EL PERSONAL LABORAL DIEM PROU!*

*LLUITEM PELS NOSTRES DRETS!*

Concentració davant del Departament d’Educació

dia *12 de juny*

Comencem la protesta a les *13 hores* fent pancartes

A les *15 hores* us hi esperem a totes per fer-nos sentir amb força!

*US HI ESPEREM A TOTS I A TOTES!*

Posted in Sin categoría | Comentaris tancats a CONCENTRACIÓ DAVANT EL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ

TEMARIS D’OPOSICIÓ OFERTA PÚBLICA 21,22,23 I 24

Us adjuntem tots els temaris amb la part específica que anirà a concurs d’oposició de l’oferta pública 21,22,23 i 24.

 

TEMARIS PART ESPECÍFICA: Continue reading

Posted in Sin categoría | Comentaris tancats a TEMARIS D’OPOSICIÓ OFERTA PÚBLICA 21,22,23 I 24

INFORMACIÓ DEL COMITÈ INTERCENTRES

Ahir dia 22/05/24 la *UGT* i la resta de la part social ens vam reunir amb el Departament d’Educació. Resum del Comitè Intercentres:

1. Hi haurà un increment de plantilla del personal Pae i Pas:

– 4 fisioterapeutes

– 12 logopedes

– 103 Educadors/es d’Educació Especial

– 39 dotacions entre integradors/es i teeis. (Encara no saben com es repartirà aquesta quantitat entre aquestes categories).

– d’Educadors/es socials: 58

*2. Canvi de destinació:* ens informen que estan esperant instruccions de Funció Pública, un cop ho tinguin ens informaran del calendari d’aquest procés.

*3. 2h de reducció horària a majors de 55 anys:* Ens informen que no hi ha pressupostos. Aquesta resposta no és la que volíem escoltar i exigim gràfic d’edats per categoria per poder treballar sobre el tema i portar una proposta progressiva per poder gaudir de la reducció com fan els docents.

*4. Modificació de les funcions de TEEI:* no estem d’acord amb la proposta per part del Departament i la *UGT* junt amb la resta de la part social ens neguen aquest acord i encara treballarem per millorar les funcions d’aquest col·lectiu.

*5. Modificacions del DOIGC:* només han acceptat que el personal laboral electe en el Consell Escolar se li compensi les hores de les reunions.

*6. Llicències per assumptes propis sense retribució:* la *UGT* va elevar a Funció Pública la instrucció 4/2013 on especifica que la durada mínima és d’1 dia, pel fet que molts treballadors/es se li ha denegat aquesta llicència per part de diferents serveis territorials. Ahir el Departament ens va fer saber que havien rebut la instrucció de Funció Pública on especificava en aquest correu que la instrucció enviada per la *UGT* continuava vigent.

*7. Incorporació del Bloc 2 de les persones aprovades sense plaça en el procés d’oposició d’estabilització:* no ens poden donar dates exactes perquè estan revisant els requisits d’aquestes persones. Informaran els aprovats sense plaça un cop s’obri el bloc 2 perquè puguin incorporar-se.

*8. La UGT* demanem que els treballadors que no tinguin el requisit del català i que no els hi van informar del curs que va fer el Departament ho puguin realitzar o una prova interna per poder seguir en la borsa.

 

*ETS ESSENCIAL!*

Posted in Sin categoría | Comentaris tancats a