Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > MOBILITZACIÓ #disCapacitatEnLluita 10 Abril 2018

MOBILITZACIÓ #disCapacitatEnLluita 10 Abril 2018

Volem fer arribar el nostre agraïment a totes aquelles persones que vau participar activament en alguna de les concentracions convocades durant aquest dia, i a aquelles que no vàreu poder assistir i ens heu donat suport. Esperem comptar amb molta més participació en futures accions.

Les nostres reivindicacions han iniciat un camí a través de la mobilització col·lectiva. Ha estat molt important fer visibles les diferents problemàtiques de l’àmbit de la disCapacitat, i cal que aquest missatge arribi allà on toca.

Així doncs, continuem amb el moviment #disCapacitatenLluita per tal de trobar els espais adients, continuar treballant en la defensa dels drets que es vulneren en el dia a dia i aconseguir condicions laborals, salarials i convenis dignes.

Concentracions davant Foment de Treball i la Pl. Sant Jaume. Recull de:

Fotografies:

Premsa que s’ha fet ressò d’aquesta mobilització:

Top