Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > Campanya, tots som precaris. visibilitzem-nos.

Campanya, tots som precaris. visibilitzem-nos.

LA UGT DE CATALUNYA ENDEGA LA CAMPANYA ‘VISIBILITZEM EL PRECARIAT’

L’objectiu és denunciar directament i obertament les feines precàries, sobretot aquelles que encara es desconeixen socialment.

 

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Treball Digne, la UGT de Catalunya ha presentat avui en roda de premsa la campanya ‘Visibilitzem el precariat’.

Entenem com a precarietat laboral aquella feina que està mal pagada, és insegura, no té protecció i no pot sostenir una llar. Tenint en compte aquests paràmetres, la UGT de Catalunya denuncia que actualment a Catalunya 4 de cada 10 treballadors són precaris.

La campanya ‘Visibilitzem el precariat’ té com a objectiu denunciar directament i obertament les feines precàries, sobretot aquelles que encara es desconeixen socialment. Hi ha llocs de treball que la societat no identifica com a precaris: doctorands, advocats, enginyers, mestres, periodistes, entre molts altres. Des de la UGT de Catalunya volem visibilitzar les situacions laborals d’aquests sectors i defensar els seus drets laborals. I, alhora, ens volem fer ressò de l’abast de la precarietat en altres sectors que ja fa anys que denunciem; és el cas dels treballadors del camp, treballadors de plataformes digitals, treballadores de la llar, treballadors del lleure, etc.

En aquest enllaç us podeu descarregar l’informe d’inici de campanya presentat  en roda de premsa.

 

 

Top